SPIRIT OF THE HERD

Kom naar een Shadow Circle

Laat ons je meenemen. In verbinding met de natuur verbind je met de natuur in jezelf. Laat je dragen en verassen door de magische lessen van paarden, de helende energie van opstellingen en de liefde en warmte van een veilige groep gelijkgestemden.

Laat ons je meenemen. In verbinding met de natuur verbind je met de natuur in jezelf. Laat je dragen en verassen door de magische lessen van paarden, de helende energie van opstellingen en de liefde en warmte van een veilige groep gelijkgestemden.

Bekijk de aankomende cirkels
Bekijk de aankomende cirkels

Een cirkel vanuit overvloed

Een cirkel vanuit overvloed

Een cirkel waar je kunt landen. Je bent lang genoeg groot geweest. Sterk geweest. Je hebt anderen gedragen en jezelf opzij gezet om het voor iedereen goed te doen.
Onze Shadow Circle is er voor jou. Om op een zachte manier te verbinden met andere vrouwen. Te ontvangen. Onze cirkel is er om te zijn met wat er is, er hoeft niets te worden veranderd. Een cirkel waar geen enkel deel van jou opzij hoeft. Het is tijd voor jou, lieve vrouw. Om te zijn wie je al bent en daar zonder schaamte of schuld voor te kiezen. Om jouw verlangens voorop te zetten en die moeiteloos, vanuit vrouwelijke energie te gaan volgen.

Klinkt prachtig, ik heb interesse!

De spirit van het donker

Aan het einde van de zomer oogsten we wat is gegroeid. De vruchten worden opgeslagen om in de winter van te kunnen leven. Wanneer de herfst haar intrede doet en de dagen korter worden, laat de natuur los, ze sterft. In de winter lijkt alles ogenschijnlijk dood te zijn, maar in de onderwereld worden wortelstelsels versterkt en uitgebreid.

Zo nemen wij je graag op dezelfde manier mee in deze cirkel. Ennn… als je al van Spirit Shadow Sequence hebt gehoord en je afvraagt of dit iets voor jou kan zijn, is dit een manier om onze ruimte en manier van werken te ervaren. Zie het ook als een open dag. Of misschien ben je nieuwsgierig geworden naar hoe het is om naar een vrouwencirkel te gaan en wil je gewoon eens beleven hoe dat is. Ook dan ben je heel welkom!

Download de brochure van Shadow Sequence

Zaterdag 23 juli | 16 tot 20 uur | Hoogersmilde

Shadow Circle Drenthe

Meld je gratis aan!

Zaterdag 27 augustus | 16 tot 20 uur | Enter

Shadow Circle Twente

Meld je gratis aan!

ZIJ GINGEN JOU VOOR

Reviews

Spirit of the Herd was emotioneel, patroondoorbrekend en waanzinnig. Je bent enorm welkom bij Laura en Laura. Beiden stralen ze enorm veel rust uit en vertrouwen uit waardoor je je veilig voelt om het proces aan te gaan. Natuurlijk mbv de paarden. Wauw, wat kunnen de paarden je veel laten zien en laten voelen. Super mooi!
Spirit of the Herd was een cadeautje. Voor mijzelf. Voor mijn eigen proces. Dank je wel Laura en Laura

Een ervaring die mij altijd bij zal blijven en waar ik enorm dankbaar voor ben. Vanaf het begin was het voor mij heel fijn, veilig en vertrouwd. Laura en Laura gaan op een manier te werk die voor mij heel erg fijn is. Ze stelden vragen en keken echt heel persoonlijk naar wat ik nodig had, geen vooraf vaststaand programma en dat maakt het ook zo bijzonder. We hebben verschillende oefeningen gedaan die mij inzichten hebben gegeven, op een bepaalde manier afsluiting hebben gegeven en mij hebben vervuld met een heel warm gevoel. Het was ontspannen en diepgaand. Ik kijk er met een warm en bijzonder gevoel op terug.

Ik vond het een hele bijzondere ervaring hoe de paarden mij en de situatie spiegelden. Door open te staan voor mijn eigen interpretaties en dit uit te durven spreken, kon ik ook goed bij de diepere laag van mijn emoties komen.

Tijdens de dag kon ik niks anders doen dan mij overgeven aan het moment en die controle loslaten. De paarden zorgen voor zo een natuurlijke, rauwe en toch veilige energie. Met daarbij een fijne begeleiding, waarbij er maar weinig woorden nodig waren. Ik heb er voor mijzelf duidelijke, soms iets wat confronterende, boodschappen uit kunnen halen. Boodschappen waar ik ook naderhand mee aan de slag kan.

Werken volledig vanuit intuïtie, met de paarden, de natuur en verschillende attributen waarmee opstellingen centraal staan. Dit heeft mij veel (verdiepende) inzichten gegeven. Het heeft mij weer volledig verbonden met mijzelf, iets waar ik ontzettend dankbaar voor ben.

Je staat versteld van wat een paard jou terug kan geven. Want ‘Hoe kan een paard mij nu helpen?’ dacht ik. Het is een bijzondere ervaring dat een paard zo kan aanvoelen wat een mens nodig heeft. Coaching met paarden heeft me op een andere manier naar mezelf doen kijken, waarvan ik veel heb geleerd. Ik heb mijn angst voor een paard er ook mee overwonnen.

Ik meld me graag aan voor een cirkel

Leven vanuit je hart

Als je bij ons bent om te verbinden met de Spirit of the Herd, is het omdat je voelt dat je een enorm geschenk aan jezelf wilt geven, namelijk leven vanuit zelfliefde. Er vanuit je eigen plek in jouw systeem helemaal kunnen zijn voor jezelf en de mensen om je heen. Liefdevol en vrij in het leven kunnen staan, zonder terugkerende belemmeringen.

We werken bij Spirit met de kudde paarden, sjamanisme en systemische rituelen en (familie)opstellingen.
Naast het werken met paarden zullen we met elkaar delen, schrijven, mediteren, dansen, zingen, lachen, huilen en simpelweg zijn…

Lees meer over ons en onze werkwijze

Neem contact op

Neem contact op

Interesse in/aanmelden voor: