SPIRIT OF THE HERD

Evenementen & retreats met de kudde

Evenementen & retreats met de kudde

Laat ons je meenemen. In verbinding met de natuur verbind je met de natuur in jezelf. Laat je dragen en verassen door de magische lessen van paarden, de helende energie van opstellingen en de liefde en warmte van een veilige groep gelijkgestemden.

Laat ons je meenemen. In verbinding met de natuur verbind je met de natuur in jezelf. Laat je dragen en verassen door de magische lessen van paarden, de helende energie van opstellingen en de liefde en warmte van een veilige groep gelijkgestemden.

Bekijk de aankomende evenementen
Bekijk de aankomende evenementen

VERDIEPING, HELDERHEID & RUIMTE

> Jij wilt graag lichtheid in je jezelf, je gezin en/of relatie ervaren;
> Meer compassie voor jezelf en je partner opbrengen;
> Gelijkgestemden ontmoeten waar je herkenning bij vindt;
> Bewuster worden van jouw patronen en overtuigingen;
> Meer waardering & zelfliefde voelen.

Ik heb een vraag!

DAT BRENGT DEZE DAG JOU

Wij ontvangen je met heel ons hart in de kudde en geloven dat je op exact het juiste moment op de juiste plek bent. Bij Spirit voel je je veilig om te worden gezien, je uit te drukken en geliefd te zijn, helemaal zoals jij bent. Hoe je je ook voelt op dat moment, wat je ook meeneemt. Als je voelt dat deze dag er voor jou is, voel je dan welkom.

Ik maak graag kennis met jullie

Op de agenda:

Zaterdag 11 december 2021 | 10 tot 14 uur | Hoogersmilde, Drenthe

Moeder-dochterdag

Iedere dochter heeft een moeder. Hoe de band met je moeder is, bepaalt hoe je je verbindt met anderen. Met je partner, je vriendinnen, je collega’s…
In jouw individuele proces werken we aan je innerlijke relatie met je moeder. En nu bieden we met Spirit of the Herd ook de mogelijkheid om direct de relatie met je moeder te verdiepen. Een liefdevolle dag waarin verbinding en compassie voor elkaar centraal staan.

Deze dag behandelen we thema’s als vrouwelijke en mannelijke energie, verbinding in relaties, communicatie en werkelijk jezelf kunnen zijn. Wie ben jij als vrouw? Herkenning vinden in de ervaringen van anderen, verbindt. Wat gaat er in de ander om? De paarden ondersteunen ons om dat zichtbaar en voelbaar te maken. Wat is voor jou de liefde voor je moeder, of je dochter? Wat verlang je nog in die verbinding? We hebben een aantal prachtige oefeningen op ons programma gezet om dit te ervaren. Geen familieopstellingen met persoonlijke thema’s of vragen, wèl prachtige systemische en sjamanistische rituelen bij de kudde. Je leert jezelf en elkaar op veel dieper niveau kennen met de paarden als teachers.

Op deze winterse ochtend rondom het vuur, met warme cacao is alle ruimte om ervaringen met elkaar te delen. En afsluitend is er een potluckmaaltijd (ieder neemt iets mee om samen te delen). Ervaar de magie van paarden in deze liefdevolle vrouwencirkel. We hebben slechts plek voor 4 (volwassen) dochters en moeders. Je bent ook van harte welkom met je zus, oma, tante of nicht.

Ik meld ons aan voor 11 december!
Bekijk of download de flyer

Zaterdag 19 februari 2022 | 10 tot 14 uur | Hoogersmilde, Drenthe

Moeder-dochterdag

Kunnen jullie 11 december ’21 niet? Misschien kunnen jullie in februari. want ook in 2022 organiseren wij een moeder-dochterdag!

Ik wil ons aanmelden voor 19 februari!

Datum naar wens | 10 tot 14 uur  bij 1-op-2, 10 tot 16 uur bij een groep | Twente of Drenthe

Spirit op verzoek

Wil jij de magie en kracht van paarden en (familie)opstellingen ervaren? Specifieke thema’s of vragen inbrengen? Wij zijn er voor jou met ‘Spirit op verzoek’! Hierbij kun je een intensief dagdeel 1-op-2 met ons werken. En dat is een bijzonder transformerende ervaring gebleken! Lees de ervaringen van anderen verderop deze pagina 🙂
Ook met een groep zijn jullie welkom voor een dag Spirit of the Herd. Neem contact op om jouw wensen en de mogelijkheden te bespreken!

Dit is iets voor mij

ZIJ GINGEN JOU VOOR

Reviews eerdere edities

Spirit of the Herd was emotioneel, patroondoorbrekend en waanzinnig. Je bent enorm welkom bij Laura en Laura. Beiden stralen ze enorm veel rust uit en vertrouwen uit waardoor je je veilig voelt om het proces aan te gaan. Natuurlijk mbv de paarden. Wauw, wat kunnen de paarden je veel laten zien en laten voelen. Super mooi!
Spirit of the Herd was een cadeautje. Voor mijzelf. Voor mijn eigen proces. Dank je wel Laura en Laura

Ik vond het een hele bijzondere ervaring hoe de paarden mij en de situatie spiegelden. Door open te staan voor mijn eigen interpretaties en dit uit te durven spreken, kon ik ook goed bij de diepere laag van mijn emoties komen.

Tijdens de dag kon ik niks anders doen dan mij overgeven aan het moment en die controle loslaten. De paarden zorgen voor zo een natuurlijke, rauwe en toch veilige energie. Met daarbij een fijne begeleiding, waarbij er maar weinig woorden nodig waren. Ik heb er voor mijzelf duidelijke, soms iets wat confronterende, boodschappen uit kunnen halen. Boodschappen waar ik ook naderhand mee aan de slag kan.

Werken volledig vanuit intuïtie, met de paarden, de natuur en verschillende attributen waarmee opstellingen centraal staan. Dit heeft mij veel (verdiepende) inzichten gegeven. Het heeft mij weer volledig verbonden met mijzelf, iets waar ik ontzettend dankbaar voor ben.

Je staat versteld van wat een paard jou terug kan geven. Want ‘Hoe kan een paard mij nu helpen?’ dacht ik. Het is een bijzondere ervaring dat een paard zo kan aanvoelen wat een mens nodig heeft. Coaching met paarden heeft me op een andere manier naar mezelf doen kijken, waarvan ik veel heb geleerd. Ik heb mijn angst voor een paard er ook mee overwonnen.

Kan ik met jullie kennismaken?

Wij bieden de ruimte om in jezelf te ontdekken dat alles er al is.

Dat wat je nodig hebt om er als ouder helemaal te kunnen zijn. Of als partner. Collega. Of gewoon als mens. Als geen ander weten wij hoe fijn is het om een plek te vinden waar je in alle veiligheid volledig jezelf mag zijn en je hart kunt laten spreken.

Spirit of the Herd is zo’n plek. In onze kuddes mag alles ZIJN. Je worstelingen, je twijfels, je ‘alle ballen in de lucht’ struggles, oude pijn, grote verlangens, dieptes in je ziel, de paarden laten zien wat weerspiegeld mag worden.

Zo’n dag klinkt heel mooi, maar ik heb nog wat vragen…

Dat begrijpen wij als geen ander! We nemen graag telefonisch contact met je op. Om te verbinden, elkaar even te kunnen horen. Stel je vragen, we beantwoorden ze met plezier.

Je verzoek is succesvol verzonden! We zullen contact met je opnemen.
Er is iets misgegaan. Probeer het later nog eens, of stuur ons een mail/app.

Leven vanuit je hart.

Als je bij Spirit of the Herd bent, is het omdat je voelt dat je een enorm geschenk aan jezelf wilt geven, namelijk leven vanuit zelfliefde. Er vanuit je eigen plek in jouw systeem helemaal kunnen zijn voor jezelf en de mensen om je heen. Liefdevol en vrij in het leven kunnen staan, zonder terugkerende belemmeringen.

We werken bij Spirit met de kudde paarden, sjamanisme en systemische rituelen en (familie)opstellingen.
Naast het werken met paarden zullen we met elkaar delen, schrijven, mediteren, dansen, zingen, lachen, huilen en simpelweg zijn…

Lees meer over ons en onze werkwijze

Een dag voor jou, vanuit zelfliefde en zelfzorg…

Daar hoort natuurlijk bij dat je goed verzorgd wordt! Boek je een dag inclusief lunch? Als het seizoen het toelaat, plukken we samen voor de lunch in de moestuin, of plukken we wat het bos ons biedt als toevoeging. Koffie, thee en water is er

meer dan je op kunt. En een dag zonder taart of gezonde tussendoortjes, dat kan niet vinden wij. Zorgen voor jezelf, dat kan met lekkere èn tegelijkertijd gezonde voeding: Alles deze dag is vega(n), glutenvrij en vrij van geraffineerde suikers.

Ik heb nog een vraag

Veelgestelde vragen

Veelgestelde vragen

Je bent zo welkom! Spirit is een verrijking voor jou als mens. We bieden een dag waarin jij helemaal tot je kern komt. Bij je zelfliefde. En dat is voor iedereen.

We werken met opstellingen waarbij je patronen of blokkades in jezelf, vanuit het gezin waarin je opgroeide, mag achterlaten. Daarvoor maakt het niet uit of je kinderen hebt of niet. Of hoe de band precies is met jouw familie. Verder werken wij met zang, meditatie, drum, de natuur. Voor de een dagelijkse kost, voor de ander misschien 'zweverig'. Voor ons een natuurlijke manier van leven en daar nemen we je graag in mee, welk label je jezelf ook zou geven op spiritueel vlak 😉

Als je naar Spirit verlangt, is het voor jou.
Je mag altijd contact met ons opnemen, dan bellen we je even!

Jazeker. Wij passen de dag helemaal aan op de behoeftes van jou en van de groep. Zo kunnen we starten op een afstand die wel goed voelt, of observeren met een hek ertussen. Sowieso blijven we altijd naast een paard. Misschien leuk om te weten: Veel mensen starten met spanning of angst rondom paarden, maar raken dat gaandeweg de dag kwijt. Ze verbazen zichzelf vaak!

Een dag als Spirit of the Herd zet veel in beweging. Wij vinden het belangrijk daar zorgvuldig mee om te gaan, jouw proces de nodige aandacht en ruimte te geven. Daarom plannen wij 1,5 tot 2 weken nadien graag een gesprek met je in. Om te bespreken hoe het gaat, wat je tegen bent gekomen naderhand en of we je nog ergens bij kunnen ondersteunen.

Paarden geven jou goudeerlijk en zonder oordeel aan wat aandacht mag krijgen. Om te overleven varen zij op heldere communicatie en congruentie in de groep. No time for mixed messages! Ook niet van hoofd en hart, waar wij mensen vaak zo goed in zijn. Paarden houden jou altijd een zuivere spiegel voor wanneer je bij ze bent. Ze reageren op jouw energie, leggen bloot wat IS. En dit doen ze elk moment opnieuw, ook wanneer je iets verandert. Het zijn leermeesters, puur door zichzelf zijn – al een prachtige spiegel op zich!

Je gaat niet leren hoe je om moet gaan met praktische problemen waar je als op dit moment tegenaan loopt. bijvoorbeeld op je werk, met je partner of in relatie tot je ouders... Wat we wel doen is in de kudde samen kijken wat de onderliggende, onbewuste oorzaak is. Wat zit er achter dat wat zich in jou en je leven laat zien?
Daar helpen en ondersteunen we jou bij. Je gaat zelf ervaren, voelen en integreren! Dat is het krachtigst en blijft je bij.

Het aanbieden van trainingen en educatieve activiteiten in besloten plaatsen is toegestaan, met inachtneming van de basismaatregelen. Wij gaan er vanuit dat iedereen daarmee bekend is, zijn of haar gezondheid blijft monitoren en met klachten thuisblijft. We bespreken de dag zelf ook kort waar iedereen zich prettig en veilig bij voelt.

Ik heb een andere vraag

Investering in jezelf

Genoemde prijzen zijn inclusief 21% btw. Bekijk/download hier de algemene voorwaarden.

Spirit op verzoek | 1 tot 2 personen

333p.p.
  • Dagdeel van 10 tot 14 uur
  • Inclusief lunch, hapjes & drankjes
  • Integratiegesprek (30 min)

Spirit op verzoek | 3 of meer personen

266p.p.
  • Dag van 10 tot 16 uur
  • Inclusief lunch, hapjes & drankjes
  • Integratiegesprek (30 min)

Spirit Moeder-Dochterdag

188€94 p.p.
  • Dag van 10 tot 14 uur
  • Inclusief koffie, thee en iets lekkers
  • Cacaoceremonie en rituelen bij de kudde
Ik meld me aan!

Neem contact op

Neem contact op

Interesse in:
Bedankt voor je bericht, het is succesvol naar ons verzonden.
Er lijkt iets fout te zijn gegaan. Probeer het opnieuw of stuur ons een e-mail/app.