Over ons: Laura & Laura

Over ons: Laura & Laura

Vanuit het verlangen naar het versterken van elkaars kwaliteiten ontstond Spirit of the Herd. In elkaar herkenden we het verlangen naar de kracht van samen, juist in een tijd waarin dat minder mogelijk lijkt te zijn. Tijdens de eerste projectdag gingen we op zoek naar een kudde paarden in het wild… en vonden de spirit van de kudde in onszelf. Later ontdekten we hoeveel magie, licht en liefde we samen te brengen hebben. En door alle lagen, vooronderstellingen, weerstanden en verwachtingen heen, voelden we dat Spirit of the Herd er is voor JOU om je weer te verbinden met je ware natuur.

Laura Beunk
Laura Beunk
Mijn naam is Laura. Van mijn (over)(groot) ouders leerde ik mijn eigen groente te verbouwen. Ik werk met families in het onderwijs en help daarnaast mensen hun ware natuur te leven binnen mijn bedrijf Laurabeunk.nl.
Thuis woon ik met mijn man Chris, mijn kudde paarden: Daan, Bert, Moos en Dino en mijn hondjes, kippen en kat.
Mijn geschenk in Spirit of the Herd is dat ik je met liefde verbind met jouw familie, of je nu ouder of kind bent. Vanuit die plek gaat alles stromen en voel je je licht.
Laura Van Gool
Laura Van Gool
Ook mijn naam is Laura en ik woon op een hele fijne plek in de Drentse natuur samen met Sander, onze hond, katten en kipjes. We kijken uit op Fleur, Fenja en hun kuddegenoten. Mijn geliefde paardencollega’s. Met hen verzorg ik transformerende mentorships en retreats binnen Equinox Guidance.
Met Spirit of the Herd is mijn wens aan jou dat je echt kunt verbinden met je hart. Zelfliefde, vertrouwen en vrijheid kunt ervaren puur door jezelf te omarmen, te zijn.

Systemisch werk

Sjamanisme

Paarden

Wat ‘doen’ we bij Spirit?

Om je te helpen krachtig je eigen plek in te kunnen gaan nemen in jouw leven, werken we met paarden, energie, sjamanisme en systemisch werk. Iedereen maakt onderdeel uit van een (familie)systeem. Een opstelling met de paarden kan jou veel verheldering geven; door compassie voor onderdelen in je systeem maak je een helende beweging in jezelf.

Het effect is bijna niet in woorden te vatten, we nodigen je uit dit te komen beleven. Bovenal is Spirit of the Herd ervan uitgaan dat jouw ziel al beschikt over alle wijsheid die nodig is om je eigen proces aan te gaan. Door samen te komen in een groep en je proces te delen met anderen die net als jij in het leven staat, geeft het een extra dimensie aan deze dag en aan de kudde in jezelf.

Lees alles over Spirit Summer School
Bekijk de events op onze agenda

Veelgestelde vragen

Veelgestelde vragen

Je bent zo welkom! Spirit is een verrijking voor jou als mens. We bieden een dag waarin jij helemaal tot je kern komt. Bij je zelfliefde. En dat is voor iedereen.

We werken met opstellingen waarbij je patronen of blokkades in jezelf, vanuit het gezin waarin je opgroeide, mag achterlaten. Daarvoor maakt het niet uit of je kinderen hebt of niet. Of hoe de band precies is met jouw familie. Verder werken wij met zang, meditatie, drum, de natuur. Voor de een dagelijkse kost, voor de ander misschien 'zweverig'. Voor ons een natuurlijke manier van leven en daar nemen we je graag in mee, welk label je jezelf ook zou geven op spiritueel vlak 😉

Als je naar Spirit verlangt, is het voor jou.
Je mag altijd contact met ons opnemen, dan bellen we je even!

Jazeker. Wij passen de dag helemaal aan op de behoeftes van jou en van de groep. Zo kunnen we starten op een afstand die wel goed voelt, of observeren met een hek ertussen. Sowieso blijven we altijd naast een paard. Misschien leuk om te weten: Veel mensen starten met spanning of angst rondom paarden, maar raken dat gaandeweg de dag kwijt. Ze verbazen zichzelf vaak!

Een dag als Spirit of the Herd zet veel in beweging. Wij vinden het belangrijk daar zorgvuldig mee om te gaan, jouw proces de nodige aandacht en ruimte te geven. Daarom plannen wij 1,5 tot 2 weken nadien graag een gesprek met je in. Om te bespreken hoe het gaat, wat je tegen bent gekomen naderhand en of we je nog ergens bij kunnen ondersteunen.

Paarden geven jou goudeerlijk en zonder oordeel aan wat aandacht mag krijgen. Om te overleven varen zij op heldere communicatie en congruentie in de groep. No time for mixed messages! Ook niet van hoofd en hart, waar wij mensen vaak zo goed in zijn. Paarden houden jou altijd een zuivere spiegel voor wanneer je bij ze bent. Ze reageren op jouw energie, leggen bloot wat IS. En dit doen ze elk moment opnieuw, ook wanneer je iets verandert. Het zijn leermeesters, puur door zichzelf zijn – al een prachtige spiegel op zich!

Je gaat niet leren hoe je om moet gaan met praktische problemen waar je als op dit moment tegenaan loopt. bijvoorbeeld op je werk, met je partner of in relatie tot je ouders... Wat we wel doen is in de kudde samen kijken wat de onderliggende, onbewuste oorzaak is. Wat zit er achter dat wat zich in jou en je leven laat zien?
Daar helpen en ondersteunen we jou bij. Je gaat zelf ervaren, voelen en integreren! Dat is het krachtigst en blijft je bij.

Het aanbieden van trainingen en educatieve activiteiten in besloten plaatsen is toegestaan, met inachtneming van de basismaatregelen. Wij gaan er vanuit dat iedereen daarmee bekend is, zijn of haar gezondheid blijft monitoren en met klachten thuisblijft. We bespreken de dag zelf ook kort waar iedereen zich prettig en veilig bij voelt.

Ik heb een andere vraag

Heb je interesse in Spirit Summer School of een event?

Wat vinden we dat leuk om te horen! Wil je ons eerst even spreken voor je een knoop doorhakt? Ons beter leren kennen? Vul onderstaand formulier, dan bellen we je even. Om te verbinden, elkaar te kunnen horen. Stel je vragen, we beantwoorden ze met plezier.

Je verzoek is succesvol verzonden! We zullen contact met je opnemen.
Er is iets misgegaan. Probeer het later nog eens, of stuur ons een mail/app.