Over ons: Laura & Laura

Over ons: Laura & Laura

Vanuit het verlangen naar het versterken van elkaars kwaliteiten ontstond Spirit of the Herd. In elkaar herkenden we het verlangen naar de kracht van samen, juist in een tijd waarin dat minder mogelijk lijkt te zijn. Tijdens de eerste projectdag gingen we op zoek naar een kudde paarden in het wild… en vonden de spirit van de kudde in onszelf. Later ontdekten we hoeveel magie, licht en liefde we samen te brengen hebben. En door alle lagen, vooronderstellingen, weerstanden en verwachtingen heen, voelden we dat Spirit of the Herd er is voor JOU om je weer te verbinden met je ware natuur.

Laura Beunk
Laura Beunk
Mijn naam is Laura. Van mijn (over)(groot) ouders leerde ik mijn eigen groente te verbouwen. Ik werk met families in het onderwijs en help daarnaast mensen hun ware natuur te leven binnen mijn bedrijf Laurabeunk.nl.
Thuis woon ik met mijn man Chris, mijn kudde paarden: Daan, Bert, Moos en Dino en mijn hondjes, kippen en kat.
Mijn geschenk in Spirit of the Herd is dat ik je met liefde verbind met jouw familie, of je nu ouder of kind bent. Vanuit die plek gaat alles stromen en voel je je licht.
Laura Van Gool
Laura Van Gool
Ook mijn naam is Laura en ik woon op een hele fijne plek in de Drentse natuur samen met Sander, onze hond, katten en kipjes. We kijken uit op Fleur, Fenja en hun kuddegenoten. Mijn geliefde paardencollega’s. Met hen verzorg ik transformerende mentorships en retreats binnen Equinox Guidance.
Met Spirit of the Herd is mijn wens aan jou dat je echt kunt verbinden met je hart. Zelfliefde, vertrouwen en vrijheid kunt ervaren puur door jezelf te omarmen, te zijn.

Systemisch werk

Sjamanisme

Paarden

Wat ‘doen’ we bij Spirit?

Om je te helpen krachtig je eigen plek in te kunnen gaan nemen in jouw leven, werken we met paarden, energie, sjamanisme en systemisch werk. Iedereen maakt onderdeel uit van een (familie)systeem. Een opstelling met de paarden kan jou veel verheldering geven; door compassie voor onderdelen in je systeem maak je een helende beweging in jezelf.

Het effect is bijna niet in woorden te vatten, we nodigen je uit dit te komen beleven. Bovenal is Spirit of the Herd ervan uitgaan dat jouw ziel al beschikt over alle wijsheid die nodig is om je eigen proces aan te gaan. Door samen te komen in een groep en je proces te delen met anderen die net als jij in het leven staat, geeft het een extra dimensie aan deze dag en aan de kudde in jezelf.

Wat jij heelt in jezelf, heeft een helende uitwerking op je hele systeem.

Wat jij heelt in jezelf, heeft een helende uitwerking op je hele systeem.

Om jou te helpen krachtig je eigen plek in te kunnen gaan nemen in jouw leven, werken we systemisch. Iedereen maakt onderdeel uit van een (familie)systeem. Een opstelling met de paarden kan jou veel verheldering geven; door compassie voor onderdelen in je systeem maak je een helende beweging in jezelf. Samenkomen in het wetende veld gebeurt nooit zomaar. Wij geloven dat wie naar Spirit of the Herd komt, er met een bijzondere reden is. Het effect is bijna niet in woorden te vatten, je mag dit gaan beleven en voelen.

De natuur als spiegel van je ziel.

De natuur als spiegel van de ziel.

We werken met alles wat zich aandient en alles wat IS. Wat zich aandient is bezield en mag door jou meegenomen worden in je proces. Langs vliegende vogels, betekenisvolle bloemen of een geschenk in de vorm van een steentje dat je vindt, alles heeft een eigen ‘spirit’ en doet mee. De juiste boodschap zal jou op het juiste moment bereiken.

De paarden en de ‘spirit’ van de kudde werken met ons samen in jouw kostbare proces. Op een oordeelloze manier geven paarden aan je terug wat gezien mag worden. Meedogenloos, maar liefdevol en goudeerlijk: Dat zijn paarden. Als spaceholders bewaren wij jouw veiligheid en dragen zorg voor jouw kostbare proces.

VERDIEPING, HELDERHEID & RUIMTE

> Jij wilt graag lichtheid in je jezelf, je gezin en/of relatie ervaren;
> Meer compassie voor jezelf en je partner opbrengen;
> Gelijkgestemden ontmoeten waar je herkenning bij vindt;
> Bewuster worden van jouw patronen en overtuigingen;
> Meer waardering & zelfliefde voelen.

DAT BRENGT SPIRIT JOU

Wij ontvangen je met heel ons hart in de kudde en geloven dat je op exact het juiste moment op de juiste plek bent. Bij Spirit voel je je veilig om te worden gezien, je uit te drukken en geliefd te zijn, helemaal zoals jij bent. Hoe je je ook voelt op dat moment, wat je ook meeneemt. Als je voelt dat deze dag er voor jou is, voel je dan welkom.

Heb je interesse in een van onze programma’s of een cirkel?

Wat vinden we dat leuk om te horen! Wil je ons eerst even spreken voor je een knoop doorhakt? Ons beter leren kennen? Vul onderstaand formulier, dan bellen we je even. Om te verbinden, elkaar te kunnen horen. Stel je vragen, we beantwoorden ze met plezier.