In deze aflevering gaat over de lente, de equinox die eraan komt waarin donker en licht in balans zijn. We hebben het over het jaarfeest Ostara en hoe dat haar oorsprong heeft in Germaanse wortels. In het Duits heet het nog steeds Ostern en de gekerstende versie die wij vieren is Pasen.

We vertellen over hoe de lente afgelopen week haar intrede deed in ons en hoe we mee flowen met de seizoenen. We blikken terug naar hoe dat eerder niet zo was voor ons en hoe we daardoor winterdepressies kregen of opbrandden in ons zomerse vuur.

En we kletsen ook nog wat over hoe wij vorm geven aan het vieren van deze periode van het jaar. Door te zaaien, ons huis schoon te maken, vuren te laten ontbranden en meer naar buiten te keren.

Spirit Summer School

Wij leven toe naar Spirit Summer School, een programma van 3 maanden waarin je patronen doorziet je eigen magie terugvindt en waarin je wilde zelf de wijde wereld in mag. In deze podcast vertellen we hoe wij dit zelf belichamen, beleven en delen we praktijkervaringen uit ons werk.

Lees alles over Spirit Summer School

Eens met ons kennismaken?

Leave A Comment