Dit is weer een openhartige parel! Bijna helemaal onvoorbereid begonnen we met deze podcast en we delen over grote momenten in onze eigen ontwikkeling, die waarschijnlijk veel herkenbaarheid bij je oproepen. Het projectiemechanisme doorzien was voor ons beide een van de grootste bevrijdingen in onze spirituele ontwikkeling. We vertellen ook wat over hoe het komt dat je in een discussie soms met je mond vol tanden kan komen te staan en het mega gevatte antwoord pas twee uur later in je opkomt, als je alweer thuis bent en met een steen op je maag rondloopt.
Wil je weten wat je daaraan kan doen? Daar laten we ook iets over los, luister vooral en laat sterretjes voor ons achter als je er wat aan hebt gehad, of stuur ons een berichtje als je er meer over wilt delen of weten.

Spirit Summer School

Wij leven toe naar Spirit Summer School, een programma van 3 maanden waarin je patronen doorziet je eigen magie terugvindt en waarin je wilde zelf de wijde wereld in mag. In deze podcast vertellen we hoe wij dit zelf belichamen, beleven en delen we praktijkervaringen uit ons werk.

Lees alles over Spirit Summer School

Eens met ons kennismaken?

Leave A Comment