Weerstand, wat is dat nou eigenlijk? Een richtingaanwijzer en tegelijk een raadgever. In de spiriwiriwereld wordt wel gezegd dat het goed is om naar de weerstand toe te bewegen en het liefst ook nog er dwars doorheen.

Wij zeggen ook: je mag daarnaast luisteren naar je weerstand. Het wil je wat vertellen. Het heeft je altijd geholpen en gediend. Het hoeft niet met stoom en kokend water. Luister naar je weerstand als jij er klaar voor bent.

We kletsen eigenlijk een beetje random, over de winter, onze eigen winter, schaduwstukken en veiligheid. Het is wel weer een hele leuke aflevering, laat je het ons weten als je hebt geluisterd? Door sterretjes achter te laten als je de aflevering ook fijn vond, komen we hoger in de rankings en kunnen nog meer mensen ons vinden. Liefs!

Spirit Summer School

Wij leven toe naar Spirit Summer School, een programma van 3 maanden waarin je patronen doorziet je eigen magie terugvindt en waarin je wilde zelf de wijde wereld in mag. In deze podcast vertellen we hoe wij dit zelf belichamen, beleven en delen we praktijkervaringen uit ons werk.

Eens met ons kennismaken?

Leave A Comment