We spreken over het effect van oordelen, roddelen, veroordelen en beoordeeld worden. Een eerste deel, over oordeel in de schaduw hebben. Ook over mensen die op een apenrots klimmen, aso zijn in het verkeer, of ons lauwtjes ontvangen… tja, ook wij zijn uiteraard niet vrij van oordeel! Onze innerlijke critici komen ook aan het woord, want het was zo’n dag waarop het gesprek en de opname minder fijn liepen dan gehoopt.

Binnenkort volgt een deel 2, omdat oordeel een hele mooie ingang is om bewust te worden van jouw verborgen schaduwkanten! Je kunt dit ook ervaren tijdens een van onze Shadow Circles, die jou laten proeven aan de sfeer en kracht van ons programma Spirit Shadow Sequence.

Stay tuned dus, voor het vervolg. Meld je in de tussentijd vooral aan voor een gratis (vrouwen)cirkel. En voor nu: veel luisterplezier.

Spirit Summer School

Wij leven toe naar Spirit Summer School, een programma van 3 maanden waarin je patronen doorziet je eigen magie terugvindt en waarin je wilde zelf de wijde wereld in mag. In deze podcast vertellen we hoe wij dit zelf belichamen, beleven en delen we praktijkervaringen uit ons werk.

Lees alles over Spirit Summer School

Eens met ons kennismaken?

Leave A Comment