De schaduw, de ongeziene delen van jezelf… Bij ons kwamen ze in allerlei hoedanigheden aan het licht de afgelopen tijd. We werden getriggerd door elkaar, door anderen en gaven onze ego’s soms de teugels in handen. We delen er openhartig over in deze aflevering!

We vertellen over wat die schaduw nou precies is en welke kracht erin verborgen ligt wanneer we deze delen in het licht gaan zetten.
De delen in onszelf die ongewenst waren, stoppen we namelijk in de schaduw weg. Je past je aan, omdat je denkt dat je het dan goed doet voor wat de wereld van je verwacht. We zetten een masker op en worden een persoon die we graag willen zijn. Toch schuilt in het duister, de schaduw, onze kern en er is niets krachtiger dan die kern. Bij die kern hoort ook het deel van ons dat we liever niet willen zien en zijn. En als het zichtbaar wordt, kun je jezelf meer zien als geheel.

Spirit Summer School

Wij leven toe naar Spirit Summer School, een programma van 3 maanden waarin je patronen doorziet je eigen magie terugvindt en waarin je wilde zelf de wijde wereld in mag. In deze podcast vertellen we hoe wij dit zelf belichamen, beleven en delen we praktijkervaringen uit ons werk.

Lees alles over Spirit Summer School

Eens met ons kennismaken?

Leave A Comment