Ja daar zijn we weer! We moeten er nog even inkomen (zo ook de wifi verbinding van LvG), maar bij deze de aftrap van seizoen 2. Direct met de deur in huis, want we hebben het deze keer over ‘fokking’ goede voornemens. Met die titel geven we al een beetje weg hoe wij er tegenaan kijken. En wil je daar meer inhoud en context bij: luister dan de hele aflevering!

> We beginnen er pas na 8 minuten over, neem dat mee als gratis tip als je weinig tijd hebt 😉
> Voor de oplettende luisteraar: we dragen vanaf nu onze nieuwe naam! Your Sacred Spirit.
> Verder noemen we onze tijdelijke aanbieding. Meer info is te krijgen als je met ons in gesprek gaat, of via instagram. Wij bieden een individueel, liefdevol en transformerend traject van 6 sessies aan (plus nog 2 korte ter start en afronding). Begin 2023 bij jouw basis. Vanuit compassie en verzachting. Dit aanbod geldt t/m 5 december, dus gun jij jezelf een cadeau in plaats van al die cadeaus die je uitdeelt deze decembermaand? Stuur ons een bericht! info@spiritoftheherd.nl

Spirit Summer School

Wij leven toe naar Spirit Summer School, een programma van 3 maanden waarin je patronen doorziet je eigen magie terugvindt en waarin je wilde zelf de wijde wereld in mag. In deze podcast vertellen we hoe wij dit zelf belichamen, beleven en delen we praktijkervaringen uit ons werk.

Eens met ons kennismaken?

Leave A Comment