Geen snelle tips die je kunnen helpen om nee te zeggen tegen een ongewenst kerstdiner. Wat je wel kunt doen? Je innerlijk werk. We komen er uiteindelijk op zo tegen het einde van deze podcast.
Tot die tijd kletsen we over hoe wij deze periode van kou en donkerte voor onszelf invullen en op welke manier wij omgaan met onze eigen patronen aan tafel tijdens de feestdagen.
We vallen zelf in energie stil zo rond midwinter en vinden dat heel fijn. Naar binnen keren kan op heel veel manieren, Laura van Gool wandelt graag en Laura Beunk kruipt toch ook graag met een dekentje op de bank.
Het mooie aan deze podcast? Het is alsof je als een vlieg op de muur meeluistert naar een gesprek tussen twee vriendinnen en gaandeweg delen we allerlei waardevols met je.

Spirit Summer School

Wij leven toe naar Spirit Summer School, een programma van 3 maanden waarin je patronen doorziet je eigen magie terugvindt en waarin je wilde zelf de wijde wereld in mag. In deze podcast vertellen we hoe wij dit zelf belichamen, beleven en delen we praktijkervaringen uit ons werk.

Eens met ons kennismaken?

Leave A Comment