SPIRIT SHADOW SEQUENCE

Ontdek de verborgen krachten in jezelf

Ontdek de verborgen krachten in jezelf

We nemen je mee in de ongeziene delen van jezelf, Carl Jung noemde dit de schaduw.
Delen van onszelf die ongewenst waren, stoppen we in de schaduw weg, om bij de groep te kunnen blijven horen en zo te kunnen overleven.
Wanneer we deze verborgen delen opnieuw in het licht zetten, wordt opnieuw ons potentieel aangewend; aspecten van jezelf die je liever niet liet zien, mogen weer gezien worden. En vaak ligt daar een grote kracht verborgen.

We nemen je mee in de ongeziene delen van jezelf, Carl Jung noemde dit de schaduw.
Delen van onszelf die ongewenst waren, stoppen we in de schaduw weg, om bij de groep te kunnen blijven horen en zo te kunnen overleven.
Wanneer we deze verborgen delen opnieuw in het licht zetten, wordt opnieuw ons potentieel aangewend; aspecten van jezelf die je liever niet liet zien, mogen weer gezien worden. En vaak ligt daar een grote kracht verborgen.

Ik wil me graag aanmelden
Ik wil me graag aanmelden

De herfst doet haar intrede

Aan het einde van de zomer oogsten we wat is gegroeid. De vruchten worden opgeslagen om in de winter van te kunnen leven. Wanneer de dagen korter worden laat de natuur los, ze sterft. In de winter lijkt alles ogenschijnlijk dood te zijn, maar in de onderwereld worden wortelstelsels versterkt en uitgebreid.

Zo nemen wij je graag op dezelfde manier mee in Spirit Shadow Sequence, het donkere zusje van Spirit Summer School. Door gebruik te maken van de energie van sterven en dood, oftewel loslaten en donker, is Spirit Shadow Sequence een prachtig programma voor jou, als je durft 😉

September t/m november 2022

2 live dagen
1 retreat weekend

1 op 1 sessies
& afsluitende ceremonie

Bekijk de praktische info
Meld je direct aan!

Ervaar jij in je leven…

Ervaar jij in je leven…

> Dat er al heel veel zelfliefde is, maar is er daarnaast nog een bepaald gevoel van leegte?
> Dat je al veel persoonlijke ontwikkeling hebt gedaan, maar nog steeds zoekend bent?
> Dat het je nog steeds veel energie kost en het je bezighoudt wat je omgeving van je vindt?
> Dat je voelt dat er bepaalde delen in je leven nog niet vrij zijn en er daarom verlangens zijn die je ‘parkeert’ voor later?
> Dat je meer lichtheid en speelsheid uit wilt nodigen, maar iets je nog tegenhoudt?
> Dat er nog een leegte in jou is die je vult met het afleiden van jezelf (social media, eten, altijd maar bezig zijn)?
> Dat je graag sterk wilt zijn en het nog steeds lastig vindt om je kwetsbaar op te stellen?
> Dat er delen van jezelf zijn waar je je voor schaamt of waarvan je het spannend vindt ze er helemaal te laten zijn?
> Angst om je te uiten zoals jij dat wilt en denk je daarbij ‘laat maar’?

Bekijk onze brochure

In de schaduw huist alles waarvan we hebben geleerd dat het er niet mag zijn

Alles waarvan we in onze jeugd hebben geleerd dat het niet was toegestaan, niet gewenst was. Het kunnen positieve of negatieve dingen zijn. De reden dat we die aspecten zijn gaan onderdrukken, ontkennen of zijn vergeten is dat we erbij willen blijven horen. We laten alleen delen van onszelf zien die in de omgeving waarin we opgroeiden waren toegestaan.

Je past je aan, omdat je denkt dat je het dan goed doet voor wat de wereld van je verwacht. Daardoor zet je jezelf opzij en dat maakt ziek. We zetten een masker op en worden een persoon die we graag willen zijn. Toch schuilt in het duister, de schaduw, onze kern en er is niets krachtiger dan die kern. Bij die kern hoort ook het deel van ons dat we liever niet willen zien en zijn.

En als het zichtbaar wordt, kun je jezelf meer zien als geheel. Dat is zo krachtig!

DEVINE FEMININE

Vrouwelijke energie is donker. Yin. De donkerte van onze baarmoeder. Vrouwelijke energie beweegt en stroomt. Diepe, duistere wateren. Zwarte vruchtbare aarde. Transformerend vuur. Verwoestende storm. De vrouwelijke energie is een mysterie. Eeuwenlang is ze verketterd. Zijn vrouwen vervolgd, en zelfs omgebracht vanwege hun vrouwelijke kracht en wijsheid. In de huidige samenleving worden vooral eigenschappen vanuit mannelijke energie beloond; hard werken, hoge prestaties, tot het uiterste gaan, goede resultaten. Dat maakt dat vele vrouwen uit hun vrouwelijke energie zijn gestapt. Vrouwelijke energie zit diep in ons onbewuste opgeslagen.

We willen niets liever dan contact te maken met onze speelse, wulpse vrouwelijkheid, onze bruisende levensenergie. In de kern van onze vrouwelijkheid, onze baarmoeder, dragen we de verhalen van onze voormoeders mee. Verhalen van verlies en angst en van liefde en nieuw leven.

Door die verhalen te leren kennen en heling in ons voorouderveld aan te brengen, eren we de verhalen van sterfte. Verlies van geliefden en kinderen.
De angst voor verlies en de angst om te sterven ligt opgeslagen in ons systeem, in onze diepste donkere vrouwelijkheid. Wat die angst voor ons meebrengt, is de angst om voluit te leven. Want als we voluit liefhebben, vol in de stroom van het leven gaan staan en onze goddelijkheid claimen… dan hebben we ook veel te verliezen.

Onze vrouwelijke creatiekracht is ongekend. In ons ontstaat en groeit leven. Wij zijn de vruchtbare aarde. Wij zijn de verpersoonlijking van de seizoenen door onze menstruatiecyclus. We zijn weefsters, sacred woman. Spirit Shadow Sequence is een moderne heksenkring. Een liefdevolle sisterhood.
Een plek waar je jouw wijsheid en ervaringen kan delen en alleen dat is al helend. Wetend dat je deelt met gelijken die begrijpen wat je doorleeft, geeft lichtheid. Waar vrouwen samenkomen, ontstaat zoveel magie!

Klinkt fantastisch, ik heb interesse!
Download de brochure

VOOROUDERS

In de wereld van persoonlijke ontwikkeling ontwikkelen we onszelf. We gaan ervan uit dat er niets buiten onszelf is en dat alles in de buitenwereld een weerspiegeling is van onze binnenwereld. Dat kan ook het gevoel oproepen dat we schuldig zijn en verantwoordelijk voor alles dat ons overkomt in het leven.
We schijnen hier een ander licht op. Jouw verhaal is ontstaan in je roots. Je patronen zijn verweven in je DNA. Wat steeds terug blijft komen in je leven, hoeft niet van jou te zijn. 

Daardoor kan het voelen dat je geen grip op je patronen krijgt door goede voornemens, analyse of coaching waarbij je veel praat of met schema’s werkt. Omdat de patronen niet van jou zijn. Je tast in het duister. In Shadow Sequence maken we, in de aanloop naar het Keltische jaarfeest Samhain, diepe verbinding met ons voorouderveld. We maken het ongeziene zichtbaar. De verhalen van je voorouders gaan over jou. Talenten, overtuigingen, angst of pijn worden vaak generaties lang meegedragen, tot iemand het patroon doorbreekt. Als je gaat ziet wat er speelt, kun je het integreren en met jouw wortels voeding uit de bodem opdiepen.

Ik wil graag praktische info
Ik heb een vraag!

DONKER

Oké Lau en Lau, dit klinkt echt fantastisch, maar ik vind dat donker toch een beetje spannend allemaal. En ik ben een beetje angstig met waar ik me mee inlaat. Hoe werkt dat? We werken alleen met het donker in jezelf. We gaan er daarnaast vanuit dat er niets buiten jouzelf is, maar alles een reflectie van wat in jou leeft. 

We werken niet met duistere magie en wenden geen donkere krachten aan. Zoals wij het zien, hechten we geen waardeoordeel aan donker of licht. Het één is niet goed en het ander slecht. Beide maken een geheel, zoals Yin en Yang. Het een kan niet zonder het ander en samen komt het tot een geheel. Zo is het ook voor jou: je donkere (schaduw-) kanten en je lichte kanten maken jou heel.

Beluister onze podcast
Ik wil even bellen!

Verlang jij ernaar:

Verlang jij ernaar:

> Jezelf écht te leren kennen, tot in je diepste, donkere krochten?
> Om dat in een heel veilige groep te ervaren, zonder angst voor oordelen van anderen?
> Voluit te leven, met al je liefde én rauwheid, zonder de angst om te verliezen?
> De opluchting en ruimte te voelen wanneer alles van jou er mag zijn, ook de lelijke kanten?
> Je eigen (bull)shit met compassie en humor te bekijken?
> Dat je er onvoorwaardelijk voor jezelf bent, wat je ook voelt, denkt of vindt?
> Dat ook je donkere gedachten en gevoelens er mogen zijn en je niet meer bang bent dat je ‘eruit ligt’ bij anderen?
> Om je wortels te sterken en te voeden, zodat je steviger staat en een rijker leven leidt?
> Het donker van de winter en het donker van je womb als je superpower te gebruiken?
> Echt helemaal jouw droomleven te leiden, zonder nog opzij te gaan voor wat de buitenwereld van je verwacht, maar wat niet bij jou past?
> Om de vrouw te unleashen die je in essentie bent? de krijgster, de vrijbuitster, de queen, de avonturierster, de verleidster, wie dan ook?
> Te leven vanuit je vrouwelijke zachtheid én kracht? Dat je er helemaal kunt zijn, zoals jij wilt?
> Je darkness te delen met anderen? Het uitspreken ervan kan alleen al zo bevrijdend zijn. en dat je merkt dat je herkenning vindt bij anderen, dat is zo helend.

Dan is Shadow Sequence iets voor jou!

A glimpse of the dark…

Heb je interesse in Spirit Shadow Sequence, maar wil je een idee krijgen wat je kunt verwachten? Dat kan!
Zo plaatsen wij regelmatig podcastafleveringen waarin we ingaan op onderwerpen die te maken hebben met Shadow Sequence.

Je mag ons altijd mailen of een belafspraak aanvragen.
En het makkelijkst: boek vrijblijvend een gratis online kennismakingsessie en ervaar wat Shadow Sequence voor jou kan doen.

Beluister onze podcast!
Aanmelden voor een sessie

LIEVE WOORDEN

over Spirit of the Herd

over Spirit of the Herd

Een ervaring die mij altijd bij zal blijven en waar ik enorm dankbaar voor ben. Vanaf het begin was het voor mij heel fijn, veilig en vertrouwd. Laura en Laura gaan op een manier te werk die voor mij heel erg fijn is. Ze stelden vragen en keken echt heel persoonlijk naar wat ik nodig had, geen vooraf vaststaand programma en dat maakt het ook zo bijzonder. We hebben verschillende oefeningen gedaan die mij inzichten hebben gegeven, op een bepaalde manier afsluiting hebben gegeven en mij hebben vervuld met een heel warm gevoel. Het was ontspannen en diepgaand. Ik kijk er met een warm en bijzonder gevoel op terug.

Werken volledig vanuit intuïtie, met de paarden, de natuur en verschillende attributen waarmee opstellingen centraal staan. Dit heeft mij veel (verdiepende) inzichten gegeven. Het heeft mij weer volledig verbonden met mijzelf, iets waar ik ontzettend dankbaar voor ben.

Spirit of the Herd was emotioneel, patroondoorbrekend en waanzinnig. Je bent enorm welkom bij Laura en Laura. Beiden stralen ze enorm veel rust uit en vertrouwen uit waardoor je je veilig voelt om het proces aan te gaan. Natuurlijk mbv de paarden. Wauw, wat kunnen de paarden je veel laten zien en laten voelen. Super mooi!
Spirit of the Herd was een cadeautje. Voor mijzelf. Voor mijn eigen proces. Dank je wel Laura en Laura

Ik kon niks anders doen dan mij overgeven aan het moment en die controle loslaten. De paarden zorgen voor zo een natuurlijke, rauwe en toch veilige energie. Met daarbij een fijne begeleiding, waarbij er maar weinig woorden nodig waren. Ik heb er voor mijzelf duidelijke, soms iets wat confronterende, boodschappen uit kunnen halen. Boodschappen waar ik ook naderhand mee aan de slag kan.

Ik vond het een hele bijzondere ervaring hoe de paarden mij en de situatie spiegelden. Door open te staan voor mijn eigen interpretaties en dit uit te durven spreken, kon ik ook goed bij de diepere laag van mijn emoties komen.

Je staat versteld van wat een paard jou terug kan geven. Want ‘Hoe kan een paard mij nu helpen?’ dacht ik. Het is een bijzondere ervaring dat een paard zo kan aanvoelen wat een mens nodig heeft. Coaching met paarden heeft me op een andere manier naar mezelf doen kijken, waarvan ik veel heb geleerd. Ik heb mijn angst voor een paard er ook mee overwonnen.

Klinkt prachtig, ik heb interesse!

Wie wij zijn?

Alles wat jij ook bent. We ervaren liefde, woede, blijdschap, verdriet, twijfel, vastberadenheid, onzekerheid, daadkracht, pijn, heelheid, jaloezie, verlangens, donker en licht. Alles wat ons mens maakt.

Op onze ondernemersreis hebben we ervaren dat een samenwerking aangaan zo’n mooie vorm van uitreiken is. Ondernemen is een zoektocht en het voelt zo steunend en gedragen om dat samen te mogen doen! Ook voor jou is dat fijn en veilig. Er is tijdens je proces altijd iemand om bij je te zijn.

Onze kracht

Onze kracht

Onze klanten ervaren bij ons wat onze kernwaarden zijn: vertrouwen, veiligheid, gelijkwaardigheid, liefde, openheid. Vanaf het eerste moment. Daar staan we voor. En onze kracht, is de kracht van samen.

De kracht van Spirit is, dat er alle ruimte is om te flowen met wat er is. Net zoals het echte leven. We kunnen van tevoren met ons hoofd een prachtig programma bedenken, de allereerste voorwaarde is dat de ruimte er voor JOU is. Dat als het nodig is, we eerst jou de ruimte geven om alles er te laten zijn.  Precies zoals je bent.

Wat Summer School is een school of life. Voor vrouwen die verlangen naar echtheid, naar authenticiteit.
Voor jou als je verlangt naar dieper liefhebben. Paarden als teachers wilt uitnodigen in je leven. En wilt ervaren hoe helend de energie is van een groep gelijkgestemde vrouwen. Hoe je door een veilige en liefdevolle sisterhood volledig kunt omarmen wie je werkelijk bent.

Geloof ons; wij gaan all in en delen alles wat we kunnen en weten met jou, waardoor je na deze zomer met een rugzak vol wijsheid verder kunt gaan.
En wij maken ons geen illusies: voor ons is het leven ook een groot mysterie. Samen met jou duiken we erin. Leren en transformeren we door te zijn en te ervaren. Delen we onze reizen en gaan op avontuur met de kudde, de natuur, ceremonies en rituelen en bovenal met elkaar.

Ik wil graag wat praktische info
Laura Beunk
Laura Beunk
brengt aardse magie naar Spirit Summer School.
Ze begeleidt je in opstellingen en rituelen en voelt zich sterkverbonden met hetvoorouderveld.
Laura Van Gool
Laura Van Gool
begeleidt je met luchtigheid en prikkelende vragen in licht- en schaduwwerk, zodat jij jouw jouw egostukken en ziel op dieper niveau leert kennen.
Lees meer over ons

Dit klinkt allemaal zo mooi, maar ik heb nog wat vragen…

Dat begrijpen wij als geen ander! We nemen graag telefonisch contact met je op. Om te verbinden, elkaar even te kunnen horen. Stel je vragen, we beantwoorden ze met plezier.

Praktisch: wat krijg je?

Twee bomvolle live dagen, een weekend én een afsluitende ceremonie (10-12 uur).
De live dagen en het weekend van Shadow Sequence zijn inclusief simpele, gezonde lunches, water, thee en fruit.
Het weekend vindt plaats op een binnenlocatie in de natuur en is inclusief overnachting en simpel ontbijt. Avondeten zullen we gezamenlijk verzorgen middels een potluck (wanneer het weer het toelaat buiten bij een vuur).

Spirit Shadow Sequence is niet:
– Een vervanging van 1 op 1 therapie of coaching
– Een instaptraject dat je kunt gaan volgen zonder enige ervaring met persoonlijk ontwikkelingswerk
– De magische oplossing voor al je problemen
– Luxe en volledig verzorgd

Wat, waar en wanneer op een rij

Zaterdag 17 september | Enter
Zaterdag 8 oktober | Enter
Zaterdag 29 t/m zondag 30 oktober | Drenthe
Zaterdag 19 november | n.t.b.
Twee 1 op 1 sessies, tussentijds in te plannen
 | Online of live

We werken voornamelijk groepsgewijs in flow, soms ook individueel of in tweetallen. Met de kudde en alles wat de natuur te brengen heeft. In ceremonie, met diepgaande rituelen, zang, dans, muziek en meer.

Lees alles na in de brochure
Kan ik met jullie kennismaken?

Veelgestelde vragen

Veelgestelde vragen

Wij bieden een veilige ruimte en 'activiteiten' voor jou om jouw eigen wijsheid en antwoorden te vinden.
Wij geven geen kant en klare teachings, tips of oplossingen. En je zult soms weerstand ervaren, want we gaan diep. Echt terug naar de basis. En die basis, daar waar de echte magic happens, ligt meestal buiten je comfortzone...

Summer School & Shadow Sequence zijn niet:

  • een vervanging van 1 op 1 therapie of coaching
  • een instaptraject dat je kunt gaan volgen zonder enige ervaring met persoonlijk ontwikkelingswerk
  • de magische oplossing voor al je problemen
  • luxe en volledig verzorgd

Nee, helaas. Je kunt wel een losse cirkel bijwonen!

Summer School en Shadow Sequence zijn complete programma's met meerder live dagen/weekenden en individuele sessies. Je brengt het programma door met een vaste groep vrouwen en komt dus meermaals bij elkaar.

Je krijgt wee bomvolle live dagen van 10 tot 17 uur.
In oktober vindt een weekend plaats van zaterdag 10 uur t/m zondag 17 uur.
We sluiten in november af met een cirkel en ceremonie van 10 tot 12 uur.
Ook mag je twee individuele spiegelsessies (coaching) van 1 tot 1,5 uur inplannen. Eén bij elke Laura, online of live.

Shadow Sequence is inclusief simpele, gezonde lunches, water, thee en fruit op de volledige dagen en in het weekend. Op de laaste dag inclusief thee en iets lekkers.
Het weekend vindt plaats op een binnenlocatie in de natuur en is inclusief overnachting en simpel ontbijt. Avondeten zullen we gezamenlijk verzorgen middels een potluck (wanneer het weer het toelaat buiten bij een vuur).

Ja! We gaan een reis maken waar vertrouwen, veiligheid en herkenning bij elkaar een grote rol spelen. Daar draagt een vaste groep aan bij! We werken met een doorlopend programma, de bijeenkomsten staan niet los van elkaar.

Jazeker! Wij bieden je graag gratis en vrijblijvend een online sessie aan. Ter kennismaking met ons en onze manier van schaduwwerk. Direct inplannen? Klik dan hier!

We werken deze dagen voornamelijk groepsgewijs in flow, soms ook individueel of in tweetallen. Met de kudde en alles wat de natuur te brengen heeft. In ceremonie, met diepgaande rituelen, zang, dans, muziek en meer.

Ons werk heeft invloeden van sjamanisme, diverse vormen van energiewerk, systemisch werk, diverse vormen van paardencoaching en meer. Wil je meer weten? Neem contact met ons op.

Jazeker. Wij passen de activiteiten helemaal aan op de behoeftes van jou en van de groep. Werken we met paarden, dan kunnen we bijvoorbeeld starten op een afstand die wel goed voelt, of observeren met een hek ertussen. Sowieso blijven we altijd naast een paard. Misschien leuk om te weten: Veel mensen starten met spanning of angst rondom paarden, maar raken dat gaandeweg de dag kwijt. Ze verbazen zichzelf vaak!

Paarden geven jou goudeerlijk en zonder oordeel aan wat aandacht mag krijgen. Om te overleven varen zij op heldere communicatie en congruentie in de groep. No time for mixed messages! Ook niet van hoofd en hart, waar wij mensen vaak zo goed in zijn. Paarden houden jou altijd een zuivere spiegel voor wanneer je bij ze bent. Ze reageren op jouw energie, leggen bloot wat IS. En dit doen ze elk moment opnieuw, ook wanneer je iets verandert. Het zijn leermeesters, puur door zichzelf zijn – al een prachtige spiegel op zich!

Ik heb een andere vraag

Investering in jezelf

Genoemde prijs is inclusief 21% btw. Bij opgave vragen wij om een aanbetaling. Dat kan in één keer, of in een eerste termijn van totaal 3. Bekijk/download hier de algemene voorwaarden.

Kosten

999
Ik meld me aan!

Neem contact op

Neem contact op