SPIRIT SUMMER SCHOOL

De magische ontdekkingsreis naar wie jij in essentie bent

De magische ontdekkingsreis naar wie jij in essentie bent

Stap in het avontuur. Een liefdevol programma waarin je voluit het leven ervaart. Je hoeft niemand te worden, you are the magic! Wie was jij voor je je leerde aanpassen aan wat er van je verwacht werd? 

Wat als je teruggaat naar je oorsprong? Het ongetemde wilde meisje in jou weer mag spelen? Je leeft in overeenstemming met de natuur?
Wie ben je dan? 

Stap in het avontuur. Een magische ontdekkingsreis waarin je voluit het leven ervaart. Je hoeft niemand te worden, you are the magic! Wie was jij voor je je leerde aanpassen aan wat er van je verwacht werd? 

Wat als je teruggaat naar je oorsprong? Het ongetemde wilde meisje in jou weer mag spelen? Je leeft in overeenstemming met de natuur?
Wie ben je dan? 

Al op jonge leeftijd leerde jij hoe je je precies diende te gedragen.

Here’s to de doeners, de harde werkers. De zorgers, de pleasers, de sterken. De vrouwen met veel energie en daadkracht, degenen die er altijd voor anderen zijn, waarop je echt kunt bouwen. Je leerde je afstemmen op de ander en ging van je eigen plek. Leerde je eigen verlangens opzij te zetten en ging twijfelen

aan jouw waarheid. Onbewust.
Het hielp je overleven in moeilijke tijden. Maar nu houdt het je tegen om je eigen leven te leven.
Heel je innerlijk kind, mag je ongetemde wilde meisje er zijn? Los van de rollen waarin je leeft, de hokjes, de regels, de maskers. 

Ervaar jij dit?

Ervaar jij dit?

 • Wil je jezelf leren kennen op diep niveau, zonder de lagen, maskers en overtuigingen die je in de wereld hebt opgedaan?
 • Voel jij je schuldig als je echt voor jezelf kiest?
 • Wil je een grote stap in je ontwikkeling maken en jezelf groots bevrijden?
 • Vind je reacties van anderen op jouw echte verlangens vervelend (lastig?) en denk je daarom ‘laat maar’?
 • Heb je altijd heel hard gewerkt om iemand te zijn waarvan je dacht dat je omgeving wilde dat je het was?
 • Vind je het spannend om echt voor jezelf te kiezen, omdat je niet weet wat je daardoor kwijt zult raken?
 • Raakt de mening van anderen je erg en kies je zorgvuldig wat je deelt, om je omgeving niet te kwetsen of uit angst wat ze zullen vinden? En kost je dat heel veel energie?
 • Wil je gaan leven vanuit je kern, vanuit wie je écht bent?
 • Wil jij meer in overeenstemming leven met de natuur?

Let your inner child tell you how to enjoy life

Na dit programma van 3 weekenden voel je je vrij om je eigen diepste verlangens te volgen. Kun je jezelf zijn en leven vanuit flow en joy.

Unlearn Patterns that aren’t yours. Bevrijd jezelf, kom opdagen voor jezelf.

Unlock Your own magic. You are the magic. Word je eigen thuis, verbind met de natuur, voel een diepe verbinding met alles dat leeft.

Unleash the Divine Feminine. Leef met heel je hart, je sensualiteit. Embody your Wild Spirit.

UNLEARN… | WEEKEND 1

> Wie je hoorde te zijn in de ogen van anderen
> Bevestiging zoeken bij anderen
> Stress voelen en druk ervaren in je dagelijks leven
> Veel verantwoordelijkheid dragen
> Verzacht de stem van je innerlijke criticus
> Doorzie en doorbreek patronen die je weghouden van de weg naar binnen (eten, scrollen, netflixen, altijd bezig zijn)
> Zonder schuldgevoel of schaamte gaan voor wat jij wilt

EIGENHEID | CYCLISCH LEVEN | VROUWELIJKHEID

Wie zijn we en wat betekent het voor ons om vrouw te zijn? Met hulp van de paarden en (familie)opstellingenwerk bieden we inzicht in je patronen en verlangens. Gaan we naar de kern vanuit waar heling is. De antwoorden vinden we dit weekend ook in de natuur. Door te werken met het medicijnwiel, waarop we de vier windrichtingen, de seizoenen en de elementen (aarde, water, vuur, lucht) in onszelf verkennen. De kracht is in de eenvoud: er bestaat geen onderscheid tussen jou en de natuur. Jij bent het. En alles dat je in de natuur ziet, weerspiegelt wat er in jou leeft.

UNLOCK… | WEEKEND 2

> De toegang die je hebt tot alle wijsheid vanuit jezelf
> Jouw plek in jouw leven – doen wat je echt wilt
> De seizoenen in jezelf – voor moeiteloos leven in flow
> Het zijn zoals we bedoeld zijn te zijn – zonder weerstand
> Een diep gevoel van vervulling in je leven – geluk
> Deep relax – rust
> Zachtheid, zelfliefde

 

BECOMING HOME

Je essentie kennen. Weten wie je echt bent.  Wat staat er tussen jou en jezelf in? Wat weerhoudt je ervan je eigen heilige ruimte/tempel te zijn? Wat als je alles even achter je laat en alleen jij, de groep en de natuur overblijft? Wij creëren ruimte voor diepgaande transformatie. Landen op aarde en de veilige basis in jezelf leren kennen, de thuisbasis worden waar je altijd naar hebt verlangd. Wanneer je die plek van thuis in jezelf kent, kun je er altijd naar terug. Dat geeft zo’n diepe vorm van vertrouwen!

UNLEASH… | WEEKEND 3

> De wilde vrouw in jou
> Terug naar oer/oorsprong,
> Je speelse joyfulle kant
> Puurheid en sensualiteit
> Je schaduwkanten
> Jouw innerlijk vuur
> Ancient wisdom
> The healer in you

 

(EIGEN)WIJSHEID | PASSIE | INNERLIJK VUUR

Het meisje dat wegdroomde bij de geur van een bloem. Het kind dat ongeremd danste. Voluit huilde en lachte. In bomen klom, gillend spetterde in het water. Nabijheid zocht rondom een vuurtje en in alles de magie kon zien. Jij bent haar. De warmte en het vuur van de zomer is HET moment in het jaar om de volheid van jezelf en jouw leven te belichamen. Niet alleen het pure meisje wil de ruimte, ook de sensuele vrouw. En de wijze vrouw die alle facetten van het leven insluit. Maiden, mother, crone.

 

Unlearn

Unlock

Unleash

Na Spirit Summer School:

Na Spirit Summer School:

 • Voel je je vrij om je eigen diepste verlangens te gaan volgen
 • Kun jij helemaal jezelf zijn, hoef je niet meer tegen de stroom in te gaan, op wilskracht te leven of op je hoede te zijn, maar te leven vanuit flow en joy
 • Kun je liefdevol kiezen voor wat jij wil in je leven (zonder kwijt te raken wat echt belangrijk voor je is!)
 • Stop je met ‘binnen de lijntjes te kleuren’
 • Weet je wat je te doen staat om ECHT JOUW eigen levenspad te gaan volgen 
 • Voel je je gedragen, omdat je weet dat je het niet alleen hoeft te doen
 • Mag alles waar jij van gaat stralen, er helemaal zijn. Je hoeft niets meer weg te stoppen
 • Ken je je eigen innerlijke kracht en weet je hoe veerkrachtig je echt bent
 • Ben je (opnieuw) verbonden met je innerlijk kind en je innerlijke oervrouw
 • Leef je je wilde natuur en voluit je eigen leven
 • Deel je vol trots en enthousiasme over je spirituele ontwikkeling met anderen

A taste of Summer

Heb je interesse in Spirit Summer School, maar wil je een idee krijgen wat je kunt verwachten? Dat kan!
Zo plaatsen wij wekelijks twee podcastafleveringen waarin we ingaan op onderwerpen die te maken hebben met SSS.
Vraag vooral een belafspraak met ons aan.

Of kom, gratis & vrijblijvend, naar een ‘Taste of Summer Circle’ en ervaar wat Spirit Summer School voor jou kan doen. Klik hier voor alle info!
> Zaterdag 5 maart in Twente
> Zaterdag 9 april in Drenthe

LIEVE WOORDEN

over Spirit of the Herd

over Spirit of the Herd

Een ervaring die mij altijd bij zal blijven en waar ik enorm dankbaar voor ben. Vanaf het begin was het voor mij heel fijn, veilig en vertrouwd. Laura en Laura gaan op een manier te werk die voor mij heel erg fijn is. Ze stelden vragen en keken echt heel persoonlijk naar wat ik nodig had, geen vooraf vaststaand programma en dat maakt het ook zo bijzonder. We hebben verschillende oefeningen gedaan die mij inzichten hebben gegeven, op een bepaalde manier afsluiting hebben gegeven en mij hebben vervuld met een heel warm gevoel. Het was ontspannen en diepgaand. Ik kijk er met een warm en bijzonder gevoel op terug.

Werken volledig vanuit intuïtie, met de paarden, de natuur en verschillende attributen waarmee opstellingen centraal staan. Dit heeft mij veel (verdiepende) inzichten gegeven. Het heeft mij weer volledig verbonden met mijzelf, iets waar ik ontzettend dankbaar voor ben.

Spirit of the Herd was emotioneel, patroondoorbrekend en waanzinnig. Je bent enorm welkom bij Laura en Laura. Beiden stralen ze enorm veel rust uit en vertrouwen uit waardoor je je veilig voelt om het proces aan te gaan. Natuurlijk mbv de paarden. Wauw, wat kunnen de paarden je veel laten zien en laten voelen. Super mooi!
Spirit of the Herd was een cadeautje. Voor mijzelf. Voor mijn eigen proces. Dank je wel Laura en Laura

Ik kon niks anders doen dan mij overgeven aan het moment en die controle loslaten. De paarden zorgen voor zo een natuurlijke, rauwe en toch veilige energie. Met daarbij een fijne begeleiding, waarbij er maar weinig woorden nodig waren. Ik heb er voor mijzelf duidelijke, soms iets wat confronterende, boodschappen uit kunnen halen. Boodschappen waar ik ook naderhand mee aan de slag kan.

Ik vond het een hele bijzondere ervaring hoe de paarden mij en de situatie spiegelden. Door open te staan voor mijn eigen interpretaties en dit uit te durven spreken, kon ik ook goed bij de diepere laag van mijn emoties komen.

Je staat versteld van wat een paard jou terug kan geven. Want ‘Hoe kan een paard mij nu helpen?’ dacht ik. Het is een bijzondere ervaring dat een paard zo kan aanvoelen wat een mens nodig heeft. Coaching met paarden heeft me op een andere manier naar mezelf doen kijken, waarvan ik veel heb geleerd. Ik heb mijn angst voor een paard er ook mee overwonnen.

Wie wij zijn?

Alles wat jij ook bent. We ervaren liefde, woede, blijdschap, verdriet, twijfel, vastberadenheid, onzekerheid, daadkracht, pijn, heelheid, jaloezie, verlangens, donker en licht. Alles wat ons mens maakt.

Op onze ondernemersreis hebben we ervaren dat een samenwerking aangaan zo’n mooie vorm van uitreiken is. Ondernemen is een zoektocht en het voelt zo steunend en gedragen om dat samen te mogen doen! Ook voor jou is dat fijn en veilig. Er is tijdens je proces altijd iemand om bij je te zijn.

Onze kracht

Onze kracht

Onze klanten ervaren bij ons wat onze kernwaarden zijn: vertrouwen, veiligheid, gelijkwaardigheid, liefde, openheid. Vanaf het eerste moment. Daar staan we voor. En onze kracht, is de kracht van samen.

De kracht van Spirit is, dat er alle ruimte is om te flowen met wat er is. Net zoals het echte leven. We kunnen van tevoren met ons hoofd een prachtig programma bedenken, de allereerste voorwaarde is dat de ruimte er voor JOU is. Dat als het nodig is, we eerst jou de ruimte geven om alles er te laten zijn.  Precies zoals je bent.

Wat Summer School is een school of life. Voor vrouwen die verlangen naar echtheid, naar authenticiteit.
Voor jou als je verlangt naar dieper liefhebben. Paarden als teachers wilt uitnodigen in je leven. En wilt ervaren hoe helend de energie is van een groep gelijkgestemde vrouwen. Hoe je door een veilige en liefdevolle sisterhood volledig kunt omarmen wie je werkelijk bent.

Geloof ons; wij gaan all in en delen alles wat we kunnen en weten met jou, waardoor je na deze zomer met een rugzak vol wijsheid verder kunt gaan.
En wij maken ons geen illusies: voor ons is het leven ook een groot mysterie. Samen met jou duiken we erin. Leren en transformeren we door te zijn en te ervaren. Delen we onze reizen en gaan op avontuur met de kudde, de natuur, ceremonies en rituelen en bovenal met elkaar.

Laura Beunk
Laura Beunk
brengt aardse magie naar Spirit Summer School.
Ze begeleidt je in opstellingen en rituelen en voelt zich sterkverbonden met hetvoorouderveld.
Laura Van Gool
Laura Van Gool
begeleidt je met luchtigheid en prikkelende vragen in licht- en schaduwwerk, zodat jij jouw jouw egostukken en ziel op dieper niveau leert kennen.

Dit klinkt allemaal zo mooi, maar ik heb nog wat vragen…

Dat begrijpen wij als geen ander! We nemen graag telefonisch contact met je op. Om te verbinden, elkaar even te kunnen horen. Stel je vragen, we beantwoorden ze met plezier.

Praktisch: wat krijg je?

Drie live weekenden, inclusief overnachting in eigen tentje of de grote tent – back to nature! Ook inclusief simpele, gezonde ontbijtjes en lunches, water, thee en fruit. Avondeten zullen we gezamenlijk verzorgen middels een potluck bij het kampvuur!
Tussentijds is er een online sharing circle en (thema)voorbereiding op de ceremonie in weekend 2. Ook ontvang je twee individuele spiegelsessies. Eén bij elke Laura.

Spirit Summer School is niet:
– Een vervanging van 1 op 1 therapie of coaching
– De magische oplossing voor al je problemen

Wat, waar en wanneer op een rij

Weekend 1: Unlearn | 30 april &  1 mei | Drenthe
Groeps gathering | Zaterdag 21 mei | Online
Weekend 2: Unlock | 11 & 12 juni | Twente
Weekend 3: Unleash | 9 & 10 juli | Drenthe
Tussentijds: 2 spiegelsessies | Online of live
Download de brochure voor alle info!

We werken deze dagen voornamelijk groepsgewijs in flow, soms ook individueel of in tweetallen. Met de kudde en alles wat de natuur te brengen heeft. In ceremonie, met diepgaande rituelen, zang, dans, muziek en meer.

Veelgestelde vragen

Veelgestelde vragen

Wij bieden een veilige ruimte en 'activiteiten' voor jou om jouw eigen wijsheid en antwoorden te vinden.
Wij geven geen kant en klare teachings, tips of oplossingen. En je zult soms weerstand ervaren, want we gaan diep. Echt terug naar de basis. En die basis, daar waar de echte magic happens, ligt meestal buiten je comfortzone...

Summer School & Shadow Sequence zijn niet:

 • een vervanging van 1 op 1 therapie of coaching
 • een instaptraject dat je kunt gaan volgen zonder enige ervaring met persoonlijk ontwikkelingswerk
 • de magische oplossing voor al je problemen
 • luxe en volledig verzorgd

Nee, helaas. Je kunt wel een losse cirkel bijwonen!

Summer School en Shadow Sequence zijn complete programma's met meerder live dagen/weekenden en individuele sessies. Je brengt het programma door met een vaste groep vrouwen en komt dus meermaals bij elkaar.

Je krijgt wee bomvolle live dagen van 10 tot 17 uur.
In oktober vindt een weekend plaats van zaterdag 10 uur t/m zondag 17 uur.
We sluiten in november af met een cirkel en ceremonie van 10 tot 12 uur.
Ook mag je twee individuele spiegelsessies (coaching) van 1 tot 1,5 uur inplannen. Eén bij elke Laura, online of live.

Shadow Sequence is inclusief simpele, gezonde lunches, water, thee en fruit op de volledige dagen en in het weekend. Op de laaste dag inclusief thee en iets lekkers.
Het weekend vindt plaats op een binnenlocatie in de natuur en is inclusief overnachting en simpel ontbijt. Avondeten zullen we gezamenlijk verzorgen middels een potluck (wanneer het weer het toelaat buiten bij een vuur).

Ja! We gaan een reis maken waar vertrouwen, veiligheid en herkenning bij elkaar een grote rol spelen. Daar draagt een vaste groep aan bij! We werken met een doorlopend programma, de bijeenkomsten staan niet los van elkaar.

Jazeker! Wij bieden je graag gratis en vrijblijvend een online sessie aan. Ter kennismaking met ons en onze manier van schaduwwerk. Direct inplannen? Klik dan hier!

We werken deze dagen voornamelijk groepsgewijs in flow, soms ook individueel of in tweetallen. Met de kudde en alles wat de natuur te brengen heeft. In ceremonie, met diepgaande rituelen, zang, dans, muziek en meer.

Ons werk heeft invloeden van sjamanisme, diverse vormen van energiewerk, systemisch werk, diverse vormen van paardencoaching en meer. Wil je meer weten? Neem contact met ons op.

Jazeker. Wij passen de activiteiten helemaal aan op de behoeftes van jou en van de groep. Werken we met paarden, dan kunnen we bijvoorbeeld starten op een afstand die wel goed voelt, of observeren met een hek ertussen. Sowieso blijven we altijd naast een paard. Misschien leuk om te weten: Veel mensen starten met spanning of angst rondom paarden, maar raken dat gaandeweg de dag kwijt. Ze verbazen zichzelf vaak!

Paarden geven jou goudeerlijk en zonder oordeel aan wat aandacht mag krijgen. Om te overleven varen zij op heldere communicatie en congruentie in de groep. No time for mixed messages! Ook niet van hoofd en hart, waar wij mensen vaak zo goed in zijn. Paarden houden jou altijd een zuivere spiegel voor wanneer je bij ze bent. Ze reageren op jouw energie, leggen bloot wat IS. En dit doen ze elk moment opnieuw, ook wanneer je iets verandert. Het zijn leermeesters, puur door zichzelf zijn – al een prachtige spiegel op zich!

Investering in jezelf

Genoemde prijzen zijn inclusief 21% btw. Bij opgave vragen wij om een aanbetaling. Dat kan in één keer, of in een eerste termijn van totaal 3. Bekijk/download hier de algemene voorwaarden.

Regulier

1111

Neem contact op

Neem contact op