ZIJN WIE JE IN ESSENTIE BENT

Spirit Summer School

Spirit Summer School

Stap in het avontuur. Een magische ontdekkingsreis waarin je voluit het leven ervaart. Je hoeft niemand te worden, you are the magic! Wie was jij voor je je leerde aanpassen aan wat er van je verwacht werd? 

Wat als je teruggaat naar je oorsprong? Het ongetemde wilde meisje in jou weer mag spelen? Je leeft in overeenstemming met de natuur?
Wie ben je dan? 

Stap in het avontuur. Een magische ontdekkingsreis waarin je voluit het leven ervaart. Je hoeft niemand te worden, you are the magic! Wie was jij voor je je leerde aanpassen aan wat er van je verwacht werd? 

Wat als je teruggaat naar je oorsprong? Het ongetemde wilde meisje in jou weer mag spelen? Je leeft in overeenstemming met de natuur?
Wie ben je dan? 

Ik wil me graag aanmelden
Ik wil me graag aanmelden

Al op jonge leeftijd leerde jij hoe je je precies diende te gedragen.

Here’s to de doeners, de harde werkers. De zorgers, de pleasers, de sterken. De vrouwen met veel energie en daadkracht, degenen die er altijd voor anderen zijn, waarop je echt kunt bouwen. Je leerde je afstemmen op de ander en ging van je eigen plek. Leerde je eigen verlangens opzij te zetten en ging twijfelen

aan jouw waarheid. Onbewust.
Het hielp je overleven in moeilijke tijden. Maar nu houdt het je tegen om je eigen leven te leven.
Heel je innerlijk kind, mag je ongetemde wilde meisje er zijn? Los van de rollen waarin je leeft, de hokjes, de regels, de maskers. 

Unlearn

Unlock

Unleash

UNLEARN…

> Wie je hoorde te zijn in de ogen van anderen
> Bevestiging zoeken bij anderen
> Stress voelen en druk ervaren in je dagelijks leven
> Veel verantwoordelijkheid dragen
> Verzacht de stem van je innerlijke criticus
> Doorzie en doorbreek patronen die je weghouden van de weg naar binnen (eten, scrollen, netflixen, altijd bezig zijn)
> Zonder schuldgevoel of schaamte gaan voor wat jij wilt

EIGENHEID | CYCLISCH LEVEN | VROUWELIJKHEID

Wie zijn we en wat betekent het voor ons om vrouw te zijn? Met hulp van de paarden en (familie)opstellingenwerk bieden we inzicht in je patronen en verlangens. Gaan we naar de kern vanuit waar heling is. De antwoorden vinden we dit weekend ook in de natuur. Door te werken met het medicijnwiel, waarop we de vier windrichtingen, de seizoenen en de elementen (aarde, water, vuur, lucht) in onszelf verkennen. De kracht is in de eenvoud: er bestaat geen onderscheid tussen jou en de natuur. Jij bent het. En alles dat je in de natuur ziet, weerspiegelt wat er in jou leeft.

Download de brochure
Klinkt fantastisch, ik heb interesse!

UNLOCK…

> De toegang die je hebt tot alle wijsheid vanuit jezelf
> Jouw plek in jouw leven – doen wat je echt wilt
> De seizoenen in jezelf – voor moeiteloos leven in flow
> Het zijn zoals we bedoeld zijn te zijn – zonder weerstand
> Een diep gevoel van vervulling in je leven – geluk
> Deep relax – rust
> Zachtheid, zelfliefde

 

BECOMING HOME

Je essentie kennen. Weten wie je echt bent.  Wat staat er tussen jou en jezelf in? Wat weerhoudt je ervan je eigen heilige ruimte/tempel te zijn? Wat als je alles even achter je laat en alleen jij, de groep en de natuur overblijft? Wij creëren ruimte voor diepgaande transformatie. Landen op aarde en de veilige basis in jezelf leren kennen, de thuisbasis worden waar je altijd naar hebt verlangd. Wanneer je die plek van thuis in jezelf kent, kun je er altijd naar terug. Dat geeft zo’n diepe vorm van vertrouwen!

Ik wil graag praktische info
Ik heb een vraag!

UNLEASH…

> De wilde vrouw in jou
> Terug naar oer/oorsprong,
> Je speelse joyfulle kant
> Puurheid en sensualiteit
> Je schaduwkanten
> Jouw innerlijk vuur
> Ancient wisdom
> The healer in you

 

(EIGEN)WIJSHEID | PASSIE | INNERLIJK VUUR

Het meisje dat wegdroomde bij de geur van een bloem. Het kind dat ongeremd danste. Voluit huilde en lachte. In bomen klom, gillend spetterde in het water. Nabijheid zocht rondom een vuurtje en in alles de magie kon zien. Jij bent haar. De warmte en het vuur van de zomer is HET moment in het jaar om de volheid van jezelf en jouw leven te belichamen. Niet alleen het pure meisje wil de ruimte, ook de sensuele vrouw. En de wijze vrouw die alle facetten van het leven insluit. Maiden, mother, crone.

 

Kan ik met jullie kennismaken?
Ik wil me aanmelden!

Wat levert deze zomer jou op?

> Meer magie en creativiteit in je leven
> Je hebt meer
energie
> Ervaart r
ust, balans en innerlijke harmonie
> Moeiteloosheid en flow

> A
vontuur
> Heelheid
> Groei en transformatie
> I
nnerlijke vrijheid
> J
e ziet en voelt de schoonheid van het leven

A taste of Summer

Heb je interesse in Spirit Summer School, maar wil je een idee krijgen wat je kunt verwachten? Dat kan!
Zo plaatsen wij wekelijks een podcastaflevering waarin we ingaan op onderwerpen die te maken hebben met SSS.
Vraag vooral een 1 op 1 kennismakingssessie

met ons aan via zoom (januari tot maart).
Of kom, gratis & vrijblijvend, naar een ‘Taste of Summer Circle’ en ervaar wat Spirit Summer School voor jou kan doen.
> Zaterdag 5 maart in Twente
> Zaterdag 9 april in Drenthe

Beluister onze podcast!
Aanmelden voor een 1 op 1 of cirkel

LIEVE WOORDEN

over Spirit of the Herd

over Spirit of the Herd

Werken volledig vanuit intuïtie, met de paarden, de natuur en verschillende attributen waarmee opstellingen centraal staan. Dit heeft mij veel (verdiepende) inzichten gegeven. Het heeft mij weer volledig verbonden met mijzelf, iets waar ik ontzettend dankbaar voor ben.

Spirit of the Herd was emotioneel, patroondoorbrekend en waanzinnig. Je bent enorm welkom bij Laura en Laura. Beiden stralen ze enorm veel rust uit en vertrouwen uit waardoor je je veilig voelt om het proces aan te gaan. Natuurlijk mbv de paarden. Wauw, wat kunnen de paarden je veel laten zien en laten voelen. Super mooi!
Spirit of the Herd was een cadeautje. Voor mijzelf. Voor mijn eigen proces. Dank je wel Laura en Laura

Ik kon niks anders doen dan mij overgeven aan het moment en die controle loslaten. De paarden zorgen voor zo een natuurlijke, rauwe en toch veilige energie. Met daarbij een fijne begeleiding, waarbij er maar weinig woorden nodig waren. Ik heb er voor mijzelf duidelijke, soms iets wat confronterende, boodschappen uit kunnen halen. Boodschappen waar ik ook naderhand mee aan de slag kan.

Ik vond het een hele bijzondere ervaring hoe de paarden mij en de situatie spiegelden. Door open te staan voor mijn eigen interpretaties en dit uit te durven spreken, kon ik ook goed bij de diepere laag van mijn emoties komen.

Je staat versteld van wat een paard jou terug kan geven. Want ‘Hoe kan een paard mij nu helpen?’ dacht ik. Het is een bijzondere ervaring dat een paard zo kan aanvoelen wat een mens nodig heeft. Coaching met paarden heeft me op een andere manier naar mezelf doen kijken, waarvan ik veel heb geleerd. Ik heb mijn angst voor een paard er ook mee overwonnen.

Klinkt prachtig, ik heb interesse!

Is het een opleiding, is het een training?

Is het een opleiding, is het een training?

Wat Summer School werkelijk is, is een school of life. Voor vrouwen die verlangen naar echtheid, naar authenticiteit.
Voor jou als je verlangt naar dieper liefhebben. Paarden als teachers wilt uitnodigen in je leven. En wilt ervaren hoe helend de energie is van een groep gelijkgestemde vrouwen. Hoe je door een veilige en liefdevolle sisterhood volledig kunt omarmen wie je werkelijk bent.

Geloof ons; wij gaan all in en delen alles wat we kunnen en weten met jou, waardoor je na deze zomer met een rugzak vol wijsheid verder kunt gaan.
En wij maken ons geen illusies: voor ons is het leven ook een groot mysterie. Samen met jou duiken we erin. Leren en transformeren we door te zijn en te ervaren. Delen we onze reizen en gaan op avontuur met de kudde, de natuur, ceremonies en rituelen en bovenal met elkaar. 

Bekijk onze brochure

Wie wij zijn?

Alles wat jij ook bent. We ervaren liefde, woede, blijdschap, verdriet, twijfel, vastberadenheid, onzekerheid, daadkracht, pijn, heelheid, jaloezie, verlangens, donker en licht. Alles wat ons mens maakt.

Op onze ondernemersreis hebben we ervaren dat een samenwerking aangaan zo’n mooie vorm van uitreiken is. Ondernemen is een zoektocht en het voelt zo steunend en gedragen om dat samen te mogen doen! Ook voor jou is dat fijn en veilig. Er is tijdens je proces altijd iemand om bij je te zijn.

Onze kracht

Onze kracht

Onze klanten ervaren bij ons wat onze kernwaarden zijn: vertrouwen, veiligheid, gelijkwaardigheid, liefde, openheid. Vanaf het eerste moment. Daar staan we voor. En onze kracht, is de kracht van samen.

De kracht van Spirit is, dat er alle ruimte is om te flowen met wat er is. Net zoals het echte leven. We kunnen van tevoren met ons hoofd een prachtig programma bedenken, de allereerste voorwaarde is dat de ruimte er voor JOU is. Dat als het nodig is, we eerst jou de ruimte geven om alles er te laten zijn.  Precies zoals je bent.

Ik wil graag wat praktische info
Laura Beunk
Laura Beunk
brengt aardse magie naar Spirit Summer School.
Ze begeleidt je in opstellingen en rituelen en voelt zich sterkverbonden met hetvoorouderveld.
Laura Van Gool
Laura Van Gool
begeleidt je met luchtigheid en prikkelende vragen in licht- en schaduwwerk, zodat jij jouw jouw egostukken en ziel op dieper niveau leert kennen.
Lees meer over ons

Dit klinkt allemaal zo mooi, maar ik heb nog wat vragen…

Dat begrijpen wij als geen ander! We nemen graag telefonisch contact met je op. Om te verbinden, elkaar even te kunnen horen. Stel je vragen, we beantwoorden ze met plezier.

Je verzoek is succesvol verzonden! We zullen contact met je opnemen.
Er is iets misgegaan. Probeer het later nog eens, of stuur ons een mail/app.

Praktisch: wat krijg je?

Drie live weekenden, inclusief overnachting in eigen tentje of de grote tent – back to nature! Ook inclusief simpele, gezonde ontbijtjes en lunches, water, thee en fruit. Avondeten zullen we gezamenlijk verzorgen middels een potluck bij het kampvuur!

Tussentijds is er een online sharing circle en (thema)voorbereiding op de ceremonie in weekend 2. Ook ontvang je twee individuele spiegelsessies. Eén bij elke Laura.

Wat, waar en wanneer op een rij

Weekend 1: Unlearn | 30 april &  1 mei | Drenthe
Groeps gathering | Zaterdag 21 mei | Online
Weekend 2: Unlock | 11 & 12 juni | Twente
Weekend 3: Unleash | 9 & 10 juli | Drenthe
Tussentijds: 2 spiegelsessies | Online of live
Download de brochure voor alle info!

We werken deze dagen voornamelijk groepsgewijs in flow, soms ook individueel of in tweetallen. Met de kudde en alles wat de natuur te brengen heeft. In ceremonie, met diepgaande rituelen, zang, dans, muziek en meer.

Lees alles na in de brochure
Kan ik met jullie kennismaken?

Veelgestelde vragen

Veelgestelde vragen

Wij bieden een veilige ruimte en 'activiteiten' voor jou om jouw eigen wijsheid en antwoorden te vinden.
Wij geven geen kant en klare teachings, tips of oplossingen. En je zult soms weerstand ervaren, want we gaan diep. Echt terug naar de basis. En die basis, daar waar de echte magic happens, ligt meestal buiten je comfortzone...

Nee, Summer School is het totaal van 3 live weekenden, een online bijeenkomst en jouw individuele spiegelsessies. Je brengt de zomer door met een vaste groep vrouwen en komt dus elke maand bij elkaar.

Ja! We gaan een reis maken waar vertrouwen, veiligheid en herkenning bij elkaar een grote rol spelen. Daar draagt een vaste groep aan bij! Summer School is ook een doorlopend programma, de bijeenkomsten staan niet los van elkaar.

We werken deze dagen voornamelijk groepsgewijs in flow, soms ook individueel of in tweetallen. Met de kudde en alles wat de natuur te brengen heeft. In ceremonie, met diepgaande rituelen, zang, dans, muziek en meer.

Ons werk heeft invloeden van sjamanisme, diverse vormen van energiewerk, systemisch werk, diverse vormen van paardencoaching en meer. Wil je meer weten? Neem contact met ons op.

Jazeker. Wij passen de activiteiten helemaal aan op de behoeftes van jou en van de groep. Werken we met paarden, dan kunnen we bijvoorbeeld starten op een afstand die wel goed voelt, of observeren met een hek ertussen. Sowieso blijven we altijd naast een paard. Misschien leuk om te weten: Veel mensen starten met spanning of angst rondom paarden, maar raken dat gaandeweg de dag kwijt. Ze verbazen zichzelf vaak!

Paarden geven jou goudeerlijk en zonder oordeel aan wat aandacht mag krijgen. Om te overleven varen zij op heldere communicatie en congruentie in de groep. No time for mixed messages! Ook niet van hoofd en hart, waar wij mensen vaak zo goed in zijn. Paarden houden jou altijd een zuivere spiegel voor wanneer je bij ze bent. Ze reageren op jouw energie, leggen bloot wat IS. En dit doen ze elk moment opnieuw, ook wanneer je iets verandert. Het zijn leermeesters, puur door zichzelf zijn – al een prachtige spiegel op zich!

Jazeker! Wij bieden verschillende mogelijkheden, gratis en vrijblijvend.
Januari t/m maart hebben we de mogelijkheid tot 1 op 1 sessies (30 min.) online.
Verder hebben we twee 'Taste of Summer Circles' om echt te ervaren wat Spirit inhoudt:
> Zaterdag 5 maart in Enter
> Zaterdag 9 april in Hoogersmilde

Opgeven? Klik dan hier!

De drie live weekenden zijn inclusief overnachting in eigen tentje of (beperkt plek) de grote tent.

Deze weekenden zijn inclusief simpele, gezonde ontbijtjes en lunches, water, thee en fruit.
Avondeten is exclusief en zullen we gezamenlijk verzorgen middels een potluck bij het kampvuur! Wat is potluck? Neem zelf iets mee wat we samen kunnen delen!

Tussentijds is er één online sharing circle met voorbereiding op de ceremonie in weekend 2.
Ook mag je t
wee individuele spiegelsessies (coaching) van 1 tot 1,5 uur inplannen. Eén bij elke Laura, online of live.

Buiten harde lockdowns om is het aanbieden van trainingen en educatieve activiteiten in besloten plaatsen veelal toegestaan, met inachtneming van de basismaatregelen. Wij gaan er vanuit dat iedereen daarmee bekend is, zijn of haar gezondheid blijft monitoren en met klachten thuisblijft. We bespreken op de eerste dag ook kort waar iedereen zich prettig en veilig bij voelt.
Mocht onverhoopt een weekend niet door kunnen gaan, zullen we gezamenlijk een alternatieve datum inplannen.

Ik heb een andere vraag

Investering in jezelf

Genoemde prijzen zijn inclusief 21% btw. Bij opgave vragen wij om een aanbetaling. Dat kan in een keer, of in een eerste termijn van totaal 3. Bekijk/download hier de algemene voorwaarden.

Early bird

999
  • t/m 20 maart ’22

Regulier

1111
Ik meld me aan!

Neem contact op

Neem contact op

Bedankt voor je bericht, het is succesvol naar ons verzonden.
Er lijkt iets fout te zijn gegaan. Probeer het opnieuw of stuur ons een e-mail/app.